Termus per ushqimin

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Termus dorezë të palosshme dhe cante termike.
Për ruajtjen e ushqimeve me kapak dhe mbyllje hermetike.
Mund të mbani ushqime të lëngjshme pa merakun se mund të derdhen.
Perfekte për shkollë, kampe, festa, piknik, ushqime të jashtme dhe të përditshme në shtëpi.
Mbajen ushqimin të ngrohtë ose të ftohtë më gjatë.
E mban ushqimin te shijshem dhe në temperaturen e duhur.
Shumë e lehtë për tu larë.
Materiali: PP dhe çelik inox

Me 4 tasa
2 tase 6.5*11.5cm
2 tas 9*11.5cm
1 cante termike

 

Kodi: R0072