990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kurseni hapësire në raftin tuaj
Kjo varëse rrobash mund të kursejë shumë hapësirën tuaj të veshjeve.
Mbajini këmishat, pantallonat dhe bluzat tuaja të organizuara dhe pa rrudha.
Lidhje fleksibël në të dy skajet për përdorim horizontal ose vertikal.
Praktike dhe e pershtatshme
Mbajtesja mund të rrotullohet 360 gradë,
Mund të përdoret horizontalisht dhe vertikalisht

1 PAKO PERMAN 8 COPE

KODI A194