Mbajtese druri

Kategori: , Etiketë:

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtëse me dru bambuje kaq të bukura dhe të veçanta.
Zbukuroni ambjentin duke vendosur lule apo sende të ndryshme dekoruese.
Me përbërje druri bambuje.
Përdoren në çdo lloj ambienti.

Permasat:100 x 26 x 31cm
Me 4 kate

Kodi: S2059

 

Kategori: , Etiketë: