Mbajtese metalike

Kategori: Etiketë:

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtëse i levizshëm për lavatricen ose frigoriferin.
Një ndihmës i mirë për në shtëpi.
Ky mbajtës ju vjen në ndihmë për të levizur lavatricen ose frigorifern.
Mund ta përdorni dhe për të rritur lartësinë.
E lëvizeshme me rrota që mund ta trasportoni kudo.
Mbane peshen deri ne 280( KG ).
Materiali : Hekur dhe rrota plastike e fortë .
Ngjyra e bardhe.

 

Kodi: S360

Kategori: Etiketë: