Tharese flokesh

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharese flokesh  Sokany  me fuqi 2400watt, e cila vjen e pajisur me koken kryesore te tharjes dhe difuzor.
Fuqia: 2400w
Frekuenca: 50-60 Hz
Ingranazhet: 2 temperature/ajer

 

Kodi REOF12