Dispenser brumi per embelsira

800 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Dispenser brumi per embelsira.
Shpërndarësi brumit është projektuar me një grykë unike që lejon shpërndarjen efikase dhe pa rrëmujë të brumit.
E lehte per tu perdorur dhe per tu pastruar.
Materiali:Silikon
Madhësia:11x17x18.5CM
Pesha:287 G

Kodi:R0155