Hekur rrobash

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Hekuri me avull Sokany është një hekur me cilësi të lartë , ekonomike në konsumin e energjisë me opsionin e avullit dhe spërkatjes.
360grad kabllor i kthyeshëm
300 ml rezervuar uji
Perfshihet ne te gota e mbushjes ujit.
Konsumi i energjisë 2400w

 

Kodi REOF10