Mini fshese

Kategori: Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mini fshese per tavolina banak etj..

Mund te byllet mbasi mbaron pastrimin

Materili plastike dhe gome

Kodi S2541

Kategori: Etiketë: