Kavanoz qelqi për mjaltë

600 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kavanoz qelqi per te mbajtur mjaltin, mjafte estetik dhe komod ne te njejten kohe.
Vjen me lugen druri dhe kapak.

Materiali :Qelqi
Permasat: 14.5 * 9.5cm * 5.5cm

Kodi: R0176