2590 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Set Tabaka Druri Perfekte
Vijnë tani këto tabaka kaq të bukura dhe cilësore
Seti i tabakave 3 në 1, në dizajn unik dhe modern

Materiali: druri bamboo
Ngjyra: natyrale
Dimensionet: 23*33*5cm / 28*40*5cm / 33*46*5cm

Kodi:S2874