Mbajtese pijesh

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtese pijesh prej qelqi mjaft moderne dhe e bukur
Per uji detox,coocktaile, birre, vere e lëngje te ndryshme…
Perfekte per festa, komode per tu transportuar nëpër vënde,mund te perdoret dhe per bare e restorante.
Mban deri në 5 Litra
Materiali: qelq dhe metalike me rrubinet plastik.

 

KODI S1855