Organizuese 4 ne 1

1100 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues fantastik 4 në 1 për sirtarët tuaj.
Sistemoni në mënyrë perfekte të brëndshmet apo çorapet…
Vendosen në sirtare dhe ju eleminon rrëmujën.
Material copë rezistente dhe që lahet lehtë.
Ngjyra: Gri dhe verdha

1 kuti me 24xhepa
1 kuti me 6 xhepa
1 kuti me 8 xhepa
1 kuti me 7 xhepa

Kodi R0097