Bariere per tualetin

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Barrierë mbrojtëse për dushin.
Ideale për dushe dhe ujit uji të përhapet.
Dizajni fleksibël krijon të gjitha llojet e formave.
Hiqni ngjitësin dhe vendosni barrierën në pozicionin që dëshiromi.
Ngjyra: E bardhë
Materiali: Silikoni

Permasat 2 metra

 

Kodi S2582