Kendore me ngjitje

Kategori: , Etiketa: ,

800 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Këdore metalike për të sistemuar tualetin tuaj.
Me ngjitëse në mure dhe mund ta hiqni dhe ta vendosni kur të dëshironi.
Ngjyra e zeze
Materjali metalik.

Kodi: RE003

 

Kategori: , Etiketa: ,