Larës Me Depozitë

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Lares WC me depozit
Mjafton te hapni bishtin ta mbushni me ilac dhe laresja eshte funksionale 🙂

Praktike dhe lehtësisht e përdorshme. Pastërtia e tualetit tuaj tani është një detyrë më e lehtë me larësin me depozitë.

Material plastik dhe silikoni, që e bën larësin më jetëgjatë dhe rezistent.

Kodi R0129