Raft me 4 kate dhe doreze

3990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Raft me 4 kate dhe doreze.
I përshtatshëm për në dhomë , tualet , kuzhinë, verandë etj.
Multifunksional: për fruta, perime, libra, produkte për kujdesin personal, artikuj kozmetik, vegla pune etj.
Me rrota lëvizëse që të mund ta zhvendosni lehtësisht
Me varëse për të varur aksesorë, rrjeta, qese etj.
Përmasat: 117.5*47*32cm

Kodi: S2260