Pasqyrë me Hark

Kategori: , Etiketë:

10990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pasqyrë me Hark Perfekte
Nuk besoj se ka vajzë që nuk do e dëshironte një pasqyrë të tillë.
Kaq e bukur, minimaliste dhe moderne në të njëjtën kohë.

Materiali pasqyrës : xham
Materiali konturit: fanellatë

Përmasa: 177 x 75 cm

 

Kodi: KM24

Kategori: , Etiketë: