Raft këpucësh 3 kate

3500 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Rafti i këpucëve ideal për shtëpinë tuaj
3 kate hapësirë për organizimin e këpucëve
E përshtatshme për 20 palë këpucë
Vjen e kombinuar në ngjyrën e bardhë dhe të zezë
E pajisur me kapakë mbulues që e bëjnë raftin të duket mjaft estetik

Materiali : Plastikë
Përmasat : 95cm x 80cm x 30cm

Kodi S2640