Rregulluese qendrimi

Kategori: Etiketë:

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Rregulluese qendrimi per te mbajtur trupin drejt dhe lehtesuar dhimbjet e shpines!
▫️Permasat 36.3 x 33.3 x 32.7 cm

Kodi R0124

Kategori: Etiketë: