Grirese elektrike

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Për të grirë perimet apo mishin tuaj në mënyrë perfekte.
Perfekte për grirjen e mishit dhe çdo lloj ushqimi në kuzhinën tuaj.
Copton në mënyrë të shpejtë dhe efikase.
Struktura e produktit: tas inox + koka prerëse me katër fletë + mbulesë tasi.
Materiali i trupit: çelik inox
Kapaciteti: 2L
Fuqia: 200W
Tensioni nominal: 220V
Frekuenca e vlerësuar: 50HZ
Numri i teheve: koka prerëse me katër fletë
Lartësia: 25cm

 

Kodi: S2085