Tharese flokesh

Kategori: Etiketë:

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharese flokesh SOKANY.
E lehte ne perdorim dhe nuk ju demton flokun.
Fuqia: 1200 Wat
Vendosja e temperaturës: 2
Vendosja e shpejtësisë: 2
Material: Plastik

 

KODI REOF07

 

Kategori: Etiketë: