Friteze me ajer Hoffman’s

5990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pergatisni patate te skuqura super te shijshme, shpejt dhe pa i djegur
E pershtatshme edhe per gatimin e kraheve te pules, kofshave etj
Permasa kompakte, nuk ze vend ne kuzhine
Deri në 80% më pak yndyrë.
Mbrojtje nga mbinxehja
Kohëmatësi dixhital deri në 30 min.
Temperatura e rregullueshme deri në 200°C.
7 Funksionet automatike
Kapaciteti: 6 Litra.
Fuqia (W) : 2400
Ekran LCD.

 

KODI S2335