Xhezve elektrike

590 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Beni kafen tuaj per vetem nje minut.
Jo vetëm për të përgatitur kafe, por edhe për të përgatitur çaj dhe qumësht.
Materiali:Celik inox
Tensioni: 220-240V
Fuqia: 600 W
Kapaciteti: 500 ml

 

Kodi REOF09