Tharese sallate

Kategori: , Etiketa: ,

690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharese sallate ose frutash manuale

Thani sallaten ose frutat shpejt dhe paster
Me rrotullim manual
Materiali plastike pa bpa

Kodi: S2473

Kategori: , Etiketa: ,