Shtrydhese frutash manuale

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Shtrydhni frutat dhe merrni lengun e tyre te fresket
Mund te shtrydhni rrush , porrokall , shege , limon , etj
Materiali plastik pa bpa dhe ekologjik
Ideale per mengjeset plot vitamina

Kodi: S1151