Shtrydhëse frutash me karikim

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Shtrydhëse frutash e perimesh elektrike.
Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
Tensioni: 7.4V
Fuqia: 45 W
Karikimi: Karikimi me USB
Pesha: rreth 1100 g
Materiali: ABS/AS
Madhësia: 138mm x 112mm x 237.5mm