Tharese flokesh

1190 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharese flokesh e lehte ne perdorim dhe nuk ju demton flokun.
Fuqia: 2300 W
Tensioni; 220 ~ 240 V
Frekuenca: 50/60 Hz
Madhësia e produktit: 25x10x27cm

 

Kodi REOF14