Çanta mbajtëse dhe mbrojtëse

Kategori: Etiketë:

1390 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Çanta mbajtëse dhe mbrojtëse rrobash për larjen në lavatrice.
Set me 6 pjesë qese rrobash me rrjetë dhe përmasa të ndryshme.
Cantë e dedikuar për larje në lavatriçe pa deformime.
Materiali: Pëlhurë poliestër.
Zinxhir mbyllës automatik.

Kodi: S1189

Kategori: Etiketë: