Lares me 2 lecka

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Lani shpejt dhe lehtë xhamat apo ambjente me pllaka.

Me 2 lecka të ndryshme për larje dhe gominë për heqjen e ujit. ✯
Praktike dhe tepër funskionale. Bashkë ke kokën ju vjen edhe shkopi me gjatësi 170 cm.
Rrotullohet 360°

 

Kodi: A1076