Risi në larjen e shtepise

Kategori: , Etiketë:

3990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

SAPO ERDHI
Risi në larjen e shtepise
Kurseni më shumë ujë, dhe shmangni ndotjen dytësore të leckës.
Uji i ndotur derdhet në zonën e poshtme të koves.
E pajisur dhe me një leckë trekëndore, ku mund të lani edhe xhamat
Gjatësia e bishtit 135 cm
Madhësia e kovës së leckës: 31cm*31cm*19cm
Pako përmban 2 koka:
1 katrore dhe 1 trekëndëshe + 3 lecka

 

Kodi R0121

Kategori: , Etiketë: