Set me 4 kavanoze

Kategori: ,

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kavanozet e vecante dhe shume estetik prej qelqi dhe me nje kapak rrethor.
Seti permban 4 cope me permasa te ndryshme

*500ml
*800ml
*1000ml
*1300ml

 

Material qelqi

Kategori: ,