Frutjer bamboo

Kategori: , Etiketa: ,

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Frutjer bamboo.
Jepini bukurinë e duhur kuzhinës tuaj.
E përshtatshme për çdo ambient.
Hapet dhe mbyllet duke ju kursyer hapësirë.

Kodi: S1988

Kategori: , Etiketa: ,