Ber floke sheqeri

Kategori: , Etiketë:

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kënaqni veten dhe fëmijet tuaj me flokë sheqeri 😋
Vetëm në 5 minuta, bëni flokë sheqeri për fëmijët tuaj dhe lumturojini ata.
Makinë e vogël për përgatitjen e tyre në mënyrë të shpejtë.
Ju do ta vini në funksion këtë produkt me anë të një butoni në pjesën e jashtme.
Flokët e sheqerit përgatiten pa vaj.
Fuqia (W): 450w
Materiali: Plastikë

Kodi: S778

Kategori: , Etiketë: