Beres byreckash

1490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Formë për bërje byrekësh me dy koka.
Shoqëroni fëmijët tuaj për të bërë byrekë dhe petë me kënaqësi dhe lehtësi.
Produkt fantastik për kuzhinë.
Është e lehtë për t’u përdorur dhe pastruar, mjafton të shpëlahet mielli me ujë.
Material: ABS+çelik inox
Permasat:17 x 20 x 12 cm

 

Kodi: S2054