Organizues me 2 kate

Kategori: , Etiketë:

1490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizoni në mënyre sa më të mirë shtëpinë tuaj.
Ideale për të sistemuar produktet të ndryshme si: tenxhere, tigane, ushqime e shumë të tjera.
Me gjatësi të ndryshueshme, mund ta zgjasni sipas dëshirës , madje dhe katet mund ti formoni në lartësinë sipas dëshirës.
Përmasat 40-70 * 38 * 26 cm

Ngjyra e bardhe

Kodi: A603

 

Kategori: , Etiketë: