Gardh artificial

Kategori: Etiketë:

2790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Nuk prishte nga shiu dhe dielli.
Permasat 3m\1.2m

Material plastik

Kodi :S2406

Kategori: Etiketë: