Organizues Multi-funksional

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues Multi-funksional.
Mund të mbani jorganë, batanije,rroba etj..
Material copë e trashë dhe rezistente.
Kundra ujit.

Permasat 100 Litra 50x50x40 cm

Kodi: R0014