Mbajtese cantash

790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Nese dollapi juaj i cantave është rrëmujë dhe i pa organizuar.
Atëhere celesi i problemit është ky organizues për cantat.
Mbani cantat nga njëra anë dhe nga tjetra mund të vendosni dhe gjëra të tjera.
Praktik dhe mund të varet kudo.
Varsja mund të rrotullohet deri n 360 grradë.

Kodi: A381