Varese bamboo

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Varëse rrobash mjaft e bukur dhe e veçant shumë praktike në shtëpine tuaj.
Mund të vendosni gjërat e përditeshme si: bluzë, kçmisha, fustane , cantat atletet etj…
Vendoset në çdo ambjent në shtëpinë tuaj.
Përmasat: 100×37×170 cm.
Materiali : Dru bambuje

Kodi: A148