Raft bambo

Kategori: , Etiketë:

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Rafti bambo ju ndihmon qe ju te mbani paster dhe te rregullt tavolinen e studimit ose te zyres tuaj.Eshte mjaft komod dhe i qendrueshem.
Mund te vendosni libra,revista,mjete shkollore,aksesore tavoline,etje.
Permasat:60-23-66cm

Kodi: R0133

Kategori: , Etiketë: