Varese metalike

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Varëse rrobash mjaft e bukur dhe e veçant shumë praktike në shtëpinë tuaj.

Mund të vendosni gjerat e përditeshme si: bluzë, këmisha, fustane , cantat atletet etj…
Vendoset në çdo ambjent ne shtëpinë tuaj.
Permasat 110 *40*150 cm
Materiali : Metalik.
Ngjyra: zezë