Ndarese dollapi

Kategori: Etiketa: , ,

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Këto organizues për dollapeve janë të mrekullueshme.
Ideale për shtëpinë.
Ktheni hapësirat boshe në rafte dhe sistemoni gjërat.
Të përshtatshme për dollape.
Të përshtatshme për kuzhinë, tualete, dhoma gjumi etj…
Tepër rezistent.
Materiali: Plastik ABS
Përmasat: Gjërësia 35 cm
Në hapje 75 deri ne 120 cm
Ngjyrat: Bardhe

Pako permban 1 cope

Kodi: A912

 

Kategori: Etiketa: , ,