Raft me 4 kate

Kategori: , Etiketë:

2490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues këpucësh prej druri bambo.
Jepini një pamje mjaft moderne dhe të bukur shtëpisë tuaj.
Ideale për sistemimin e këpuceve , luleve etj
Me palosje.
Lehtësisht i montueshëm.
Materiali: Drru Bamboo.

Raft me 4 kate
Përmasat: 69 cm x 61 cm x 26 cm

Kodi: RE030

 

Kategori: , Etiketë: