Raft plastik

Kategori: Etiketë:

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Raft i dizenjuar për të varur xhaketa dhe këmish por edhe fustanë e pallto të gjata pa i rrudhur ato.
Kombinimi perfekt i rafteve të palltove dhe sendeve për t’i dhënë më shumë rregull hapësirave të brëndshme të shtëpisë tuaj.
E përshtatshme për çdo stil ambienti.
Mund ta zhvendosni lehtësish.
Madhësia: 160 X 55 X 42 cm
Materiali: Metalike + plastike.
Kodi: S190

Kategori: Etiketë: