Mbajtëse Kolinozi OFERTË

Kategori: Etiketa: , ,

500 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtëse kolinozi perfekte për ju dhe familjen tuaj.

Eliminoni rrëmujën e tepërt në tualet dhe bëjeni më të lehtë procesin e larjes së dhëmbëve

tani në ofertë si kurrë më parë

Kategori: Etiketa: , ,