Mbrojtese dielli

Kategori: , Etiketa: ,

1200 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbrojtëse dielli për shtëpinë dhe makinën.
Ngjitet lehtësisht tek xhami.
Ofron hije totale dhe mbron privatësinë tuaj.
Instalohet lehtësisht në dritare dhe dyer.
Lahet me ujë të ftohtë.

Permasat 68×125 cm

Kodi: R0068

Kategori: , Etiketa: ,