Kapak per WC

Kategori: Etiketë:

1690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Ulëse për WC me kapak 🚽
Dimensione standarde dhe material silikon i butë.
Sipërfaqja e uleses së tualetit me mbyllje të ngadaltë është e lëmuar dhe praktik.
Materiali: silikon
Ngjyre e bardh

 

Kodi: R0055

Kategori: Etiketë: