Raft metalik me 3 kate

Kategori: , Etiketa: ,

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Rafti metalik me 3 kate ju ndihmon të mbani të organizuar tualetin tuaj.
Vendosni peshqirat, detergjentët, shampon dhe çdo lloj aksesori.
Ju shton rafte ekstra mbi lavatricen.
Ju ndihmon të mos keni shumë sende nëpër këmbë, dhe do i jap një pamje të bukur tualetit.
Përshtatet sipër avatriçes.
Materiali është rezistent ndaj lagështirës.
Montohet lehtë.

 

Kodi: RE007

Kategori: , Etiketa: ,