Drita Led Perde

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Po vjen koha më e bukur e vitit.
Drita led si perde, për të dekoruar shtëpinë tuaj sa me bukur dhe shpejt.
Këto drita ju krijojnë një atmosfer super.
Ideale për dekorimet e ambjenteve të ndryshme si, shtëpia, dyqane, lokale, zyra e shumë të tjera.
Ngjyrat: E bardhë e ngrohtë dhe të verdha.

Permasat 3×3 metra

Kodi: S942