Pasqyrë Rrethore me Dritë LED

Kategori: , Etiketë:

4990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pasqyrë Rrethore me Dritë LED
Dekoroni ambientet e shtëpisë apo biznesit tuaj me këtë pasqyrë kaq estetike dhe fine.
E pajisur me dritë LED për një pamje më luksoze dhe të bukur

Përmasa: 80 cm
Materiali : xham

Kategori: , Etiketë: